KONTAKT OS

Packshotfactory+wework
Vermundsgade 40B
2100 København Ø

+45 70 228 226
info@packshotfactory.dk

Salgsbetingelser
Download dem her

Bogholderi
bogholderi@wework.dk

FTP login
Click here to access your files

Follow us
       

Packshotfactory+wework

Hos Packshotfactory er vi dedikerede specialister, og sætter en ære i at levere perfekte billeder til en ærlig pris. Vi har samarbejde med mange af de største brands, hvilket sætter høje krav til kvalitet, kontrol og løbende udvikling. Hos Packshotfactory køber du ikke kun billeder, men også erfaring og stor flexibilitet.

Packshots

Vi har stor erfaring i netop produktfotos, og vi ved hvor vigtigt det rigtige lys og skarphed er, for at dit produkt fremstår bedst muligt. Hvert enkelt foto lyssættes individuelt og farvekorrigeres i forhold til produktet af erfarne fagfolk. Og vi kan levere perfekt fritlagte billeder i netop det filformat, du ønsker.

Fashion packshots

Vi laver produktfotos til rigtig mange i modebranchen, og har med vores erfaring skabt et workflow, som giver en høj kvalitet til en god pris. Især gine fotos og oplægninger har vi stor erfaring med. Alle styles bliver fritlagte og farverne justeres, så de matcher produkterne. Vi kan med 6 studier sørge for at kollektionerne kommer hurtigt tilbage, hvilket tit er et stort ønske for kunden.

Miljø / Image fotos

Giv dit billede den helt rigtige stemning, i det helt rigtige miljø. Vi skaber udfra dine egne eller en stylist's ønsker, et miljø som passer netop til dine billeder.
Her kan kreativiteten få frie hænder, især hvis vi efterfølgende lader vores billedbehandler give det et final touch

Retouch / Billedbehandling

Et godt billed kan sige det hele. Det ved enhver, der arbejder med at få budskaber ud. Men der skal både indlevelse og præcision til at skabe det helt rigtige billede - også efter at fotografiet er taget. WEWORK har i over ti år arbejdet målrettet med billedbehandling, og har gjort det til et af vores specialer.

Vi får dit billede til at ramme de helt rigtige farvetoner, det rette lysnuancer og special effekter, så du opnår det ønskede udtryk og sender dit foto helt op i billedernes superliga - en kompetence vi blandt andet har bevist i vores samarbejde med en række af Danmarks bedste modefotografer

Farvestyring

Vi har stor erfaring med farvestyring, ICC profiler og konvertering af farver til tryk, og vi garantere at billedkvaliteten holder hele vejen igennem til det færdige resultat. Næsten alt kan lade sig gøre med den teknologi vi har til rådighed - og vi elsker udfordringer.

Billeder tar sig forskelligt ud, alt efter hvilken medie de skal bruges til. Det betyder at for at opnå et perfekt resultat, skal et billed laves forskelligt til både magasin tryk, Avis tryk og web. Vi tar også gerne snakken med trykkeriet og sørger for at lægge de rigtige ICC profiler på, der passer til deres maskiner og papir.

Prøvetryk / Proof

Det er spild af tid og som regel også mange penge, hvis den færdige tryksag kommer tilbage med farver, der ikke har ramt plet. Med et prøvetryk fra WEWORK overlader man intet til tilfældigher. Prøvetrykket er den eneste garanti inden det endelige resultat og er altid udgiften værd.

Hos WEWORK leverer vi både digitale prøvetryk og avis prøvetryk. Vores prøvetryk system bliver hver dag målt igennem for farveægthed, så de holder sig inden for de europæiske ISO-standarder for kvalitet. Hvert proof bliver også individuelt målt igennem, og påklisteret en "godkendt" label som din garanti overfor trykkeriet.

Smykke packshots

Guld er ikke bare guld, og tegning i ædelstenene er et must, for at give smykket den udstråling det fortjener. Vi fotograferer altid med highend udstyr som giver maks. skarphed og rammer de rigtige farve nuancer.