Accessories packshot

Accessories packshot

Accessories is all about the detail. Den rette vinkel, billedbehandling og farve er det som giver et produkt det sidste touch, så det stråler af kvalitet og eksklusivitet.

Se mere her
Cosmetic Packshots

Cosmetic Packshots

Falkoner og hvide æsker kendetegner kosmetik emballagen, og her er den rigtige lyslægning utrolig vigtigt. Den rette retouch giver det sidste touch.

Se mere her

Fashion packshots

Vi laver produktfoto til rigtig mange i modebranchen, og har med vores erfaring skabt et workflow, som giver en høj kvalitet til en god pris. Især Ginefoto og oplægninger har vi stor erfaring med.

Alle styles bliver fritlagt og farvejusteret op mod produktet. Vi kan med 6 studier sørge for at kollektionerne kommer hurtig tilbage, hvilket tit er et stort ønske for kunden.

Se mere her
Fashion packshots

Image packshots

Giv dit billede den helt rigtige stemning, i det helt rigtige miljø. Vi skaber udfra dine egne eller en stylist's ønsker, et miljø som passer netop til dine billeder.

Her kan kreativiteten få frie hænder, især hvis vi efterfølgende lader vores billedbehandler give det et final touch


Se mere her
Image packshots
Jewelery packshots

Jewelery packshots

Guld er ikke bare guld, og tegning i ædelstenene er et must, for at give smykket den udstråling det fortjener. Det kræver erfaring med lyslægning, billedbehandling og farvetoner, hvilket gør en kæmpe forskel i smykkes fremtoning.

Se mere her
Products packshots

Products packshots

Simple Produkt foto fortjener også de bedste betingelser. Vores bestræbelser ligger altid i at få alle typer produkter til at tage sig bedst muligt ud.

Se mere her